Goboko Freedom in the sky

Page presentation

Goboko, een gratis website voor het boeken van vliegtuigen, zweefvliegtuigen, helikopters, heteluchtballonnen, autogyres.

Goboko.com is een privéclub van enthousiastelingen en piloten: recreatievliegtuigen, heteluchtballonnen, helikopters, autogyro, paraglidingmotoren of niet, parachutespringen, zweefvliegtuigen, microlights, vluchtsimulators ... maar ook geïnteresseerde fotografen, ontwerpers, modelbouwers en alle bedrijven of verenigingen van de luchtvaartsector.

De primaire functie van Goboko.com is het dagelijks beheer door de leden van een luchtvaartclub van de "Boeking" van het vliegtuig, maar ook vele functionaliteiten die hier zijn beschreven, die het voor de leden (bestuurders, instructeurs, piloten) van een vliegclub gemakkelijker maken. vluchtbeheer.

Goboko.com wordt beheerd door een team van ontwikkelaars, alle piloten en luchtvaartenthousiasten.
Onze website en onze applicatie voor iPhone en Android zijn volledig gratis voor vliegclubs, piloten en mede-eigenaars van vliegtuigen.

NL

Information

Members: 1 liker and 1 follower. Show list.

Website: https://www.goboko.com/B/demo.flying.group/ORDayBookings

You are currently surfing anonymously. Please sign in or register.

No message.

JS library by Leaflet
Map data © Open Street Map
License: CC-BY-SA
Images © Mapbox

Are you sure?

Your previous request to join this group is in process. If you would like to speed up the process, contact your group secretariat directly.

Please contact your group manager to leave a flying group.

To leave a flying group/club, please go to the corresponding group members page.

You are not signed in or your session has expired. Please sign in again.